SAREKA OY

Kalusteita, sisustusta, matkamuistoja kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Sareka Oy on lahtelainen perheyritys, jonka päätoimiala on lahja-ja matkamuistotuotteiden tukkumyynti sekä verkkokauppatoiminta. Tuotteidemme aihepiirit ovat vahvasti pohjoismaiset kuvaten alueen luontoa, eläimiä ja kulttuuria ja niiden tuotannossa pyritään kestävään kehitykseen.

Sareka Oy perustettiin Lahdessa jo yli kolme vuosikymmentä sitten v.1989. Aloitimme vaatteiden tukkumyynnillä ja jatkossa toiminta muuttui kalusteiden ja sisustustavaroiden myyntiin. Vuosien varrella siirryimme pikku hiljaa kalusteista pienempiin lahjatuotteisiin. Nykyään olemme alalla hyvin tunnettu matkamuisto- ja lahjatukku. Marraskuussa 2021 muutimme toimitilamme Valkeakoskelle.

Luontopainotteinen tuotevalikoimamme on pääosin yrityksen perustajan, Anne-Maria Sehgalin suunnittelema. Teemme yhteistyötä myös muiden pohjoismaisten taiteilijoiden kanssa, siksi mallistomme on ainutlaatuinen. Valmistamme Valkeakosken toimitiloissamme yksilöllisiä sublimaatiotuotteita ja meillä on yhteistyötä monien käsiteollisten perheyritysten kanssa eri puolilla maailmaa.

Sarekan malliston ohella kannustamme asiakkaita rohkeasti tilaamaan heille räätälöityjä tuotteita omilla tai meiltä valitsemillaan kuvilla. Avustamme suunnittelussa. Näin on mahdollista teettää koko valikoimastamme myymälöihin sellaisia tuotteita, joita ei varmasti ole kilpailijoilla.
Kerro toiveesi, me toteutamme sen!

Päämäärämme Sarekassa on kehittää kestävästi uusia ajan henkeen sopivia tuotteita ja tuotantokanavia. Asiakkaiden palautteet ja toiveet huomioidaan tarkasti. Haluamme, että mallistomme vastaa aina parhaiten tämän hetken kysyntään ja erottuu omintakeisuudellaan muusta tarjonnasta.

Tutustu mallistoomme ja inspiroidu omastasi.

Anne-Maria Sehgal