Toimintaperiaatteet

Sareka Oy on yli 25v vanha tukkuliike Lahdesta. Alkuvuosien vaatemallisto ja sen jälkeen toiminut monivuotinen kalustetukku on vaihtunut kokonaan pientuotteisiin ja kattavaan matkamuistotuotteiden tukkumallistoon, jota kehitetään koko ajan aktiivisesti. Tukkutilaukset niistä voi tehdä kätevästi netissä.

Omaperäinen, laadukas mallistomme on hyvin suurelta osin suunniteltu itse. Olemme myös perehtyneet joidenkin tuotesarjojen valmistukseen Lahden toimitiloissamme voidaksemme tehdä yksilöllisempiä tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Tilausmallien kappalemäärät pysyvät näin myös pienempinä kuin suurilta valmistajilta tilattuna.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta tilata yksinomaan heille tehtyjä malleja ja jopa kokonaisia mallistoja ja avustamme myös tuotteiden suunnittelussa.

Ulkomaiset valmistajamme ovat pääsääntöisesti pienyrityksiä ja käsityöläisiä ja hankimme tuotteet suoraan heiltä ilman välikäsiä. Huomionarvoista on, että emme tee kauppaa valmistajien kanssa, jotka käyttävät lapsityövoimaa. Tuotteiden valmistajille maksetaan paikalliseen hintatasoon suhteutettuna hyvä korvaus, sillä Sareka Oy ei edusta massatuotantoa ja siihen liittyvää halpatuontia ja hintojen polkemista.